23948sdkhjf

TS-gruppen i nyt samarbejde

Som led i TS-gruppens satsning på at udvikle kunderelationer inden for energioptimering og –rådgivning har kæden af elinstallatører indledt et samarbejde med belysningfirmaet Wattguard.
Wattguard har siden 2011 drevet virksomhed i Danmark og har foretaget en lang række installationer hos store virksomheder og offentlige institutioner. Efter stor succes i bl.a. Sverige og Portugal, og ønsker Wattguard nu at sætte ekstra fart på salget på danske marked. Det sker med et samarbejde med TS-gruppen:

- I vores samarbejde med Wattguard ser vi muligheden for at tilbyde en af de mest spændende og attraktive løsninger, der findes på markedet, og vi ser det som en win-win for vores kunder, vores lokale centre og så selvfølgelig Wattguard, siger Mick Clausen, direktør hos TS-gruppen.

Udvider og udbygger relationer
Fra TS-gruppens side betegner man også samarbejdet som oplagt, da det passer ind i arbejdet med råd og vejledning, som rækker ud over dag-til-dag behov.

- Wattguard er en belysningsteknologi, der er som skabt til at dække de behov, vi oplever hos mange af vores industrielle kunder i dag, siger Mick Clausen, som er direktør hos TS-gruppen.

Direktør: Besparelse på 40 procent
Wattguard er et svensk system, der arbejder med eksisterende eller nye lyskilder med en konventionel starterteknologi, og kræver ingen udskiftning af lyskilder eller ændringer af installationer.

Finn Christensen, administrerende direktør i Danish Wattguard, hævder, at lyskilderne holder længere med systemet, og at der kan opnået en besparelse på 40 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095