23948sdkhjf

Fire gode nyheder til boligen

Det kun et år gamle Sabeto Flex tilbyder fire unikke løsninger indenfor varme, inddækninger og gennemføringer for undertag og dampspærre.
Combivarme
- Opgaven var at få jordvarme, solvarme og et ventilationsanlæg med varmeindvinding til at arbejde sammen, så der sommer og vinter er en behagelig temperatur i huset kombineret med det lavest mulige forbrug af energi, siger Per Poulsen fra Sabeto Flex og fortsætter: - den største udfordring var at løse styringsproblemet.

Et jordvarmeanlæg leverer varme til huset om vinteren via en kompressor og om sommeren trækker selvsamme anlæg jordens kølighed op i huset. Eneste energiforbrug i den sidste proces er el til en lille cirkulationspumpe.

Wagaflex - en hurtig, nem og holdbar inddækning
Tidligere var bly det foretrukne materiale ved inddækning omkring skorstene og anden gennemføring af tage. I dag er en miljøvenlig afløser fundet, der oven i købet er billig og nemmere at håndtere i monteringsøjemed.

Med Wagaflex, der er et næsten 20 år gammelt produkt, er det muligt at lave en næsten usynlig inddækning af eksempelvis vinduer, solfanger, skorstene og aftrækskanaler fra ventilation. Det er opfindelsen af den rigtige lim og en universalinddækning, der dækker området 0 - 48 grader, der for alvor slog produktets navn fast.

Undertags-gennemføringer
Sabeto Flex har ligeledes patent på en undertagsgennemføring, der kan anvendes til alle typer undertage, og som er let at montere uden, at der skal opbygges en konstruktion til at bære denne, som ved andre typer, alt kan laves oven fra, og der skal kun afmonteres ganske lidt tag for at monterer denne, det er en stor fordel især ved eksisterende tage.

Membranen, der også er varmebestandig
På Sabeto Flex har man også udviklet en dampspærremembran, der kan bruges ved alle typer af gennemføringer.

- Vi er de eneste, der laver en gennemføring, der er varmebestandig og brandgodkendt. Derfor er den også meget anvendt ved skorstene, slutter Per Poulsen.

Kilde: Sabeto Flex - www.sabetoflex.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078