23948sdkhjf

1000 materialeprøver i specialudstilling på ScandBuild

Hvordan kan man bruge et interaktivt materiale i et nyt servicehus? Eller den gennemsigtige beton i byens nye bibliotek? På ScandBuild får den besøgende chancen for at føle og røre ved 1000 materialeprøver – alle samlet i en specialudstilling, som arrangeres i samarbejde med Råvara Sverige.
Den 17.–19. april bliver ScandBuild mødestedet for den skandinaviske byggebranche. Aktiviteterne på scenen afløser hinanden i løbet af de tre messedage, og udstillerne præsenterer branchenyheder inden for alle områder. Endvidere får de besøgende mulighed for at opleve en række interessante specialudstillinger i Centerhallen.

En af disse er udstillingen med 1000 materialeprøver fra 100 forskellige leverandører, som Råvara Sverige i samarbejde med ScandBuild for første gang præsenterer i Danmark. Der er tale om en specialudstilling, som måske især vil tiltrække arkitekter og indretningsarkitekter, men som også vil være en oplevelse for alle messens besøgende. Her præsenteres råvareprøver med fokus på indretning, udemiljø og facader, især overfladematerialer, men også lyddæmpende materialer.

– Vi vil give alle de besøgende chancen for at få følt og rørt ved både traditionelle og innovative materialer. Vi tager nogle prøver med, som giver rigtige wow-oplevelser. I løbet af messen finder man os i udstillingen, hvor vi guider om nye materialer eller hjælper med at finde frem til vanskeligt tilgængelige materialer, forklarer Henrik Holm, marketingchef hos Råvara Sverige.

De 1000 forskellige materialeprøver består af alt lige fra traditionelle materialer til mere innovative specialmaterialer. Blandt de interessante finder man nanomaterialer, interaktive materialer og komposita. Der bliver også fokuseret på miljømaterialer og den gennemsigtige beton. Det hele skaber en oplevelse med nye, gamle og innovative materialer på ét og samme sted.

Råvara Sverige har sin permanente udstilling i Mölndal ved Göteborg, og konceptet er at guide og vise forskellige materialeprøver for blandt andre arkitekter, indretningsarkitekter, produktudviklere og beslutningstagere inden for industrien. Udstillingen, der er enestående i Skandinavien, er aldrig tidligere blevet vist uden for Sverige.

Kilde: ScandBuild

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093