23948sdkhjf

Byggebranchen skal hente medaljer til Danmark

Kulturminister Brian Mikkelsen vil have danske sportsfolk på podierne ved internationale begivenheder i Danmark, og det skal den danske anlægs- og byggebranche sørge for.
En idrætspolitisk plan, hvor 260 mio. kr. sættes i omløb over 4 år, skal sikre, at danske sportsfolk kommer på podierne ved internationale begivenheder med dansk grund under fødderne. Det skriver Licitationen.

Derfor kan den hjemlige bygge- og anlægsbranche godt begynde at ruste sig til en stigende efterspørgsel efter ombygning og nybygning af idrætsfaciliteter.

Det er især allerede eksisterende irdætsanlæg, der skal løftes op på internationalt niveau. Det skal Lokale- og Anlægsfonden hjælpe til med, da man her skal kunne hente rådgivning i forbindelse med byggerier, der skal anvendes til store stævner – både i forhold til arkitekturen og i forhold til anvendelsesmuligheder før og efter en begivenhed.

- Det er vigtigt, at vi forsøger at tænke kreativt, når det handler om faciliteterne. Derfor vil multifunktionalitet være et nøgleord, når det handler om fremtidens eliteidrætsfaciliteter, siger kulturministeren, der gerne ser de store multi-hal-projekter realiseret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078