23948sdkhjf

Årets leverandør 2007 - BPB Gyproc

Trælasthandlerunionen som uddeler prisen ”Årets Leverandør 2007”, valgte på baggrund af ByggeBasens daglige brugere, som er dem der indstiller leverandører til prisen, at kåre BPB Gyproc som prisens vinder.
Årets Leverandør vælges blandt de virksomheder, der i årets løb har givet brugerne de bedste og mest fyldestgørende data i den såkaldte ByggeBasen.

Forudsætningen er naturligvis, at leverandørerne "fodrer" databasen med aktuelle og fyldestgørende data. Og den skrappeste i dén disciplin i 2006 var altså Gyproc.

Det var TUN's formand, Jørgen S. Hansen, der foretog prisoverrækkelsen i forbindelse med unionens årsmøde på Hotel Nyborg Strand.

- Gyproc har indlagt alle sine katalogdata i 2006. De har erkendt, at gode informationer til forhandlernes medarbejdere er helt nødvendige og har været meget aktive i det forløbne år med at indlægge billeder, tekst, sikkerhedsblade og lignende relevant information, sagde Jørgen S. Hansen.

BPB Gyproc løb med prisen samt en skulptur af kunstneren Anders Nyborg i et tæt opløb med virksomhederne In-Wood A/S og IBF Betonvarer A/S.

Kilde: BPB Gyproc - www.gyproc.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126