23948sdkhjf

Top 10: De største danske byggeprojekter i maj

Jacobsens Have er blandt de største igangsatte byggerier i maj 2014. Læs mere om projektet og se listen over de ti største projekter her.
Jacobsens Have – boliger og butikker
Projekttype: Nybyggeri, anlægsarbejde
Areal: 14.300 m²
Budget: 300 mio. kr.
Stadie: Byggeplads etableres
Byggeperiode: Maj 2014-april 2016
Adresse: Carl Jacobsens Vej 23, 2500 Valby
Jacobsens Have omfatter opførelse af 114 lejligheder, fælleslokaler samt erhverv/butikker. Bebyggelsen er delt op i 2 bygningsvoluminer, der lukker sig omkring et indre gårdmiljø i 1. sals niveau og varierer fra 4 til 7 etager med et bruttoetageareal på 18.246 m², heraf 3.933 m² er kælder.

Kælderen indrettes med 114 parkeringspladser samt affalds- og teknikrum. Stueetagen indrettes med syv butikslejemål og cykelparkering. Etage 1-6 indrettes med beboelseslejligheder. De 114 lejligheder har en gennemsnitlig størrelse på 101,6 m² inkl. depot og trappeandel. Lejlighederne varierer i størrelse fra 63,4 m² til 147 m² og fra 2 til 6 værelser. Alle lejligheder har direkte adgang til altan og lejligheder i stueetagen har samtidig adgang til en terrasse ud mod det hævede gårdrum. I stueetagen indrettes en kaffebar, en dagligvarebutik på 1.000 m² under det hævede gårdrum og butikker mod stationspladsen og langs Carl Jacobsens Vej.

Ydervægge udføres i bagmurselementer. Udvendig overflade er beton sokkel og skalmur i mursten. Der udføres murværk op til sternkant, og over sternkant udføres facadebeklædning i lys patineret zink udført med stående false. Vinduerne i boligerne udføres med sorte profiler som standard træ/alu eller alu/komposit. Vinduer i stueetagen udføres som alu Schöco. Altaner udføres i galvaniseret stål ilagt fiberbeton og bundplade i galvaniseret stål. Værn udføres med glas i. På alle tagflader etableres sedum tage til regnvandsforsinkelse.

Bygherre er Lærernes Pension. Totalentreprisen udføres af Casa Entreprise A/S, Entasis A/S og Grontmij A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11