23948sdkhjf

Vestjysk virksomhed skaber lys og energi i danske hjem

Med sit nye skud på stammen, Energy Windows, har Vildbjerg Vinduet skabt et produkt, der med en lav u-værdi ikke blot skaber lys og energi i de danske hjem, men også reducerer kundens varmeforbrug.
Med stiftelsen af tømrerfirmaet Trehøje Byg i 1970’erne, blev fundamentet for en sund og innovativ virksomhed støbt. Det var dog først i 1980’erne, da man begyndte at producere døre og vinduer, at den lille vestjyske virksomhed fandt sin niche, og sidst i 1991 så Vildbjerg Vinduet således dagens lys.

Virksomheden ejes i dag af Jens Jacob Noes Pedersen og Carl Mahler og beskæftiger ca. 25 medarbejdere.

Afrikansk mahogni eller norsk fyrretræ
Vildbjerg Vinduet lægger i høj grad vægt på kvalitet, derfor har man valgt de bedste træsorter til fremstillingen af vinduer og døre med Vildbjerg Vinduets’ logo.

Døre og vinduer fremstilles i træ; enten fyrretræ hentet fra det nordligste Norge eller Sipo Mahogni hentet i Centralafrika. Fælles for begge sorter er, at de anvendes til at fremstille vinduer og døre i høj kvalitet efter kundens ønsker og behov.

Energy Windows
Vildbjerg Vinduets nyeste produkt, Energy Windows, er med den ekstremt lave u-værdi velegnet til store vinduespartier. Før var store vinduespartier ensbetydende med kulde, træk og tårnhøje varmeregninger, men med Energy Windows er det slut.

Varmetabet gennem vinduerne er reduceret, og som følge heraf får man et lavere energiforbrug af både belysning og varme. Energy Windows fra Vildbjerg udnytter solens stråler, og de indbyggede friskluftventiler i karmene gør det muligt at lufte ud, mens man ikke er hjemme – nemlig med lukkede vinduer.

Energibesparende vinduer i Stenløse og Køge
Vildbjerg vinduet satser med de nye energibesparende vinduer ikke blot på Jylland.

Projektet ”Fremtidens parcelhuse” i Køge kommune er miljøvenlige boliger med lavt energiforbrug og et sundt og allergivenligt indeklima. Èt af husene udstyres med Energy Windows fra Vildbjerg Vinduet.

Arkitekt Emil Von Bülow fra Reform Arkitekter, der har tegnet projektet, havde opstillet en række krav til de vinduer, der skulle sættes i de energimærkede boliger.

- Vildbjerg Vinduet var de eneste der kunne levere vinduer med en u-værdi under 1,2 og oven i købet i god kvalitet og til en fornuftig pris, fortæller han og fortsætter:

- Samtidig er vi yderst tilfredse med den professionalisme, hvormed vi er blevet mødt, og folkene fra Vildbjerg Vinduet har været meget tålmodige og sikret, at vinduerne blev bestilt og produceret i de korrekte mål.

Reform Arkitekter havde set Vildbjerg Vinduets produkter i et andet projekt i Stenløse, hvor man er ved at opføre 36 boliger, hvoraf ét er med Energy Windows, og blev meget begejstrede for produktet. Derfor var springet til at tage kontakt med henblik på samarbejde ikke stort.

BYG’07
I april deltager Vildbjerg Vinduet i byggebranchens egen fagmesse BYG’07 i Herning Messecenter på stand nr. 9748 i hal M.

Messen finder sted fra d. 17. – 20. april 2007.

Hvis du ønsker at se Vildbjerg Vinduets varesortiment, og de muligheder de tilbyder, er du velkommen til at kontakte dem og besøge deres showroom i Vildbjerg.

Kilde
Vildbjerg Vinduet - www.vildbjergvinduet.dk
Energy Windows - www.energywindows.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109