23948sdkhjf

Ny modefarve i forårets arbejdstøj

Kom foråret i møde med arbejdstøj i en af årets modefarver. En ny mørkebrun farve har set dagens lys i arbejdstøjet fra MASCOT, og den giver fx brugere af kaki tøj et alternativ til de mere traditionelle farver.
Det er MASCOT® YOUNG-serien, der har fået tilføjet en ny farve, så der nu findes fem farver i den mørke skala, der også rummer eksempelvis olivengrøn.

YOUNG-serien er på kort tid blevet kendt for de orange kontraststikninger, og blandt andet at bukserne har en ny pasform med lav talje og ergonomisk formede bukseben.

Tøjet giver brugerne langt større bevægelsesfrihed, og hættetrøjerne er et populært alternativ til både arbejdsjakker og mere almindelige sweatshirts.I serien findes også den åndbare og vandtætte pilotjakke TAVIRA, som er det perfekte værn mod forårets skiftende temperaturer og nedbør.

MASCOT® YOUNG henvender sig til brugere i håndværksfag og byggebranchen, der har brug for mange lommer og god rummelighed i tøjet. Det er en stilfuld serie, der har udvisket skellet mellem arbejdstøj og fritidstøj, da den låner lidt fra modebranchen.

MASCOT® YOUNG er arbejdstøj i funktionen og modetøj i udseendet.

Kilde: Mascot – www.mascot.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078