23948sdkhjf

Renovering af Arne Jacobsen-bygning

Rudersdal Rådhus, som er opført efter tegninger af arkitekterne Arne Jacobsen og Flemming Lassen, skal renoveres. Rudersdal kommune indhenter nu tilbud på totalrådgivning.
Rudersdal Kommunes Økonomiudvalg besluttede den 12. juni 2013 at starte arbejdet med udarbejdelse af en langsigtet plan for en renovering af rådhuset. Samtidig startede man arbejdet med at undersøge mulighederne for at opnå fondsstøtte, der kan muliggøre projektet.

Nu har Rudersdal Kommune så udsendt begrænset udbud for totalrådgivning på renoveringen af Rudersdal Rådhus, Øverødvej 2 i Holte.

Opgaven omfatter totalrådgivning på en renovering af rådhuset, som er opført på baggrund af tegninger af Arne Jakobsen og Flemming Lassens i 1942. Rådhuset er fredet og fremstår i dets væsentligste karakter uændret i forhold til det oprindelige byggeri.

Renoveringen er opdelt i tre etaper, som kan udføres samtidigt eller hver for sig, alt efter, hvornår de resterende midler findes til realisering.

Dette projekt omhandler udarbejdelse af projektforslag for etape 01 med option på øvrig totalrådgivning i forbindelse med realisering af etape 02, samt totalrådgivning i forbindelse med etape 01 og etape 03.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 4. juni 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095