23948sdkhjf

Pavillonfirma solgte sit eget kontor

Lejre Kommune skulle have en erstatning for en kontorbygning. Pitzner vandt totalentreprisen, og under projekteringen gik det op for firmaets projektleder, at han selv sad i en velegnet bygning, der hurtigt kunne flyttes.
Derfor blev resultatet, at Pitzner overlod virksomhedens egen administrationsbygning til kunden, og medarbejderne måtte flytte over i nye midlertidige lokaler.

Pitzner vandt totalentreprisen i Lejre Kommune, som omfattede alt fra ansøgning om byggetilladelse over nedrivning til etablering af nye installationer, byggeri og facaderenovering af en eksisterende bygning. Nybyggeriet er på cirka 400 m².

- Det viste sig, at vores hidtidige administrationsbygning var den bedste løsning både pris- og kvalitetsmæssigt. Den passede simpelthen perfekt til opgaven og gav os samtidig muligheden for at skabe et harmonisk byggeri i sammenhæng med en eksisterende kantine og omklædningsbygning i tilknytning til byggeriet, fortæller Kristian Hansen fra Pitzners afdeling for modul og pavillon i Sorø. Han tilføjer:

- Der var en lokalplan, som stillede krav om hældende tag, og derfor byggede vi et ryttertag ovenpå pavillonerne, ligesom vi tilpassede facaden, så der er skabt en sammenhængende facade på de nye og de eksisterende bygninger.

Flere opgaver som totalentreprenør
Kristian Hansen fortæller, at Pitzner stadigt oftere bliver benyttet som totalentreprenør.

- Der er rigtigt meget koordineringsarbejde ved et byggeri, uanset om det er midlertidigt eller permanent byggeri i moduler eller pavilloner. Vi har meget erfaring både med myndighedsbehandling og koordinering mellem entreprenører og håndværkere. Det kræver færre ressourcer af bygherren og giver ofte et bedre flow i processen, når vi koordinerer, siger Kristian Hansen.

Lejre Kommunes materielgård ligger i Hvalsø og rummer blandt andet ledelsen i Vej & Park, driftspersonalet på materielgården samt administrativt personale fra Center for Ejendomme & Trafik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11