23948sdkhjf

Skanska koncernens regnskab for 2006

Koncernens omsætning blev på 125,6 mia.sek. mod 124,7 mia. sek i 2005, og periodens operationelle resultat blev 4.762 mia. sek mod 5.000 mio. sek i 2005.
I modsætning til koncernens resultat måtte Skanska Danmark A/S trods mange gode projekter og høj aktivitet realisere et operationelt resultat på entreprenøraktiviteterne på minus 257 mio. kr. og en omsætning på 3.084 mio. kr..

Projektudviklingsaktiviteterne inden for erhverv og bolig fik i alt et operationelt resultat i Danmark på 139 mio. kr.. Disse indgår ikke i entreprenørresultatet.

Tab skyldes bolig- og erhvervsprojekter for eksterne kunder
Den primære årsag til det store underskud i Danmark er en håndfuld tabsgivende projekter inden for erhvervs- og boligbyggeri for eksterne kunder.

Den svenske moderkoncern Skanska AB er ikke tilfreds med resultatet i Danmark, men har tillid til, at Skanska Danmark vil leve op til forventningerne.

- Det er i sagens natur et dårligt resultat, men vi accepterer også, at Skanska Danmark er midt i en turnaround, hvor administrerende direktør Jan-Gunnar Glave sammen med en ny ledelse og en masse dygtige medarbejdere er ved at få virksomheden tilbage på sporet, siger Executive Vice President i Skanska AB Petter Eiken, der også er bestyrelsesformand i Skanska Danmark.

Skanska Danmark har i dag mere end 300 igangværende byggeprojekter, hvoraf langt de fleste går rigtig godt og har en sund indtjening.

Kilde: Skanska - www.skanska.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127