23948sdkhjf

Skærmprojekt et skridt videre

Vejdirektoratet nærmer sig nu realiseringen af tre støjskærmsprojekter, der blev afsat 54,4 millioner kroner til med sidste års transportaftale.
Da forligskredsen bag ”En grøn transportpolitik” i november 2013 blev enig om en transportaftale om 130 millioner kroner, indeholdt aftalen også en ”Pulje til støjbekæmpelse”. Målet med puljen er at nedbringe trafikstøjen langs de overordnede veje og jernbaner gennem bl.a. skinneslibning, opsætning af støjskærme og støjisolering af boliger.

Til støjbekæmpelse blev i 2014 afsat i alt 64 millioner kroner. Herunder var 20,3 millioner kroner, 16,8 millioner kroner og 17,3 millioner kroner til støjskærme ved henholdsvis Sundbrovej i Svendborg, Gjeddedalsvej/Nysøvej i Vallensbæk og ved Eremitageparken i Lyngby-Taarbæk.

Vejdirektoratet tager nu næste skridt i realisering af projektet med udbud af teknisk rådgivning på de tre støjskærmsprojekter.

Opgaven omfatter teknisk rådgivning i forbindelse med de tre støjskærmsprojekter:
- Støjskærm på Helsingørmotorvejen ved Eremitageparken

- Støjskærm langs Sundbrovej, Svendborg

- Støjskærm Gjeddesvej / Nysøvej, Vallensbæk

Ydelserne omfatter i hovedtræk projektering, udbud, projektopfølgning og fagtilsyn med støjskærme, færdsels- og vejvisningstavler samt trafikafvikling.

Kontrakten har en anslået værdi på mellem tre og seks millioner kroner.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 12. juni 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08