23948sdkhjf

Installatørsamarbejde runder 100 medlemmer

Det var hos Henrik W. Hansen VVS i Kastrup, at champagnepropperne sprang, da de blev medlem nummer 100 af samarbejdet for installatører af gasfyr og varmepumper, Bosch Climate Partner.
VVS-firmaet i Kastrup er nu nyeste medlem af samarbejdet for certificerede installatører af gasfyr og varmepumper, som Bosch startede i 2013, Bosch Climate Partner. Henrik W. Hansen VVS lever hermed op til specifikke krav omkring kvalitet og kundefokus, ligesom 99 andre firmaer fordelt over hele landet.

Installatørerne lever op til en række krav indenfor uddannelse, kvalitet og kundeservice, som skal sikre kompetent installation, kvalificeret rådgivning og god service.

- Via Bosch Climate Partner samarbejdet giver vi udvalgte installatører ekstra gode muligheder for at uddanne sig. Det gør at installatøren har de rette forudsætninger for at kunne rådgive og vejlede forbrugeren. Vi er naturligvis glade for at vores partner-netværk, bliver mere og mere udbredt, men for os og vores installatører handler det først og fremmest om kvalitet, siger Jens Bredning, salgsdirektør hos Bosch.

Hver enkelt installatør forpligter sig blandt andet til at uddanne sig i Bosch produkter, og på den måde opnås certificeringen. Samarbejdet evalueres løbende af både Bosch og installatøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093