23948sdkhjf

Typehusfirma fordobler hussalget

Et nyt hus om dagen. Så meget solgte Eurodan-Huse i marts måned i 2014. Som helhed er typehusfirmaets salg af familiehuse fordoblet sammenlignet med 2013.
Eurodan-Huse har markant fremgang i salget af nye enfamiliehuse i Storkøbenhavn i 2014. I årets første fire måneder har 60 familier valgt et firmaets huse - Alene i marts måned solgte typehusfirmaet 29 nye huse. Salgstallet er hermed en fordobling i forhold til samme periode 2013.

- Der er flere grunde. Det grundlæggende er selvfølgelig, at vores mange forskellige hustyper er attraktive. Vi har været i markedet i over 30 år og er den største danskejede, landsdækkende producent af enfamiliehuse, lyder forklaringer fra direktør Ole Brink Jensen, Eurodan-Huse, som også fremhæver firmaets rådgivning af familier, der bygger nyt.

For at hjælpe de kommende huskøbere har Eurodan-Huse åbnet et nyt showroom i Roskilde. På ét sted kan huskøberne se hele udvalget af materialer og løsninger og samtidig få vejledning og overblik.

180 nye huse i Storkøbenhavn i år
Fremadrettet forventer firmaet ikke en generel forbedring i husmarkedet her og nu. Byggeriets prognose ligger omkring 3.000 nye enfamiliehuse i år i hele landet, og væksten betyder, at Eurodan-Huse tager markedsandele i det storkøbenhavnske område.

For hele 2014 forventer Ole Brik Jensen at sælge 160-180 nye huse alene i Storkøbenhavn. Det giver en markedsandel på 15-18 procent.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095