23948sdkhjf

Største samlede opgave til dato til Hauge Gruppen

Hauge VVS skal udføre alle vvs-installationer på 1. etape af en gennemgribende renovering af Fyns almennyttige Boligselskab afdeling Korsløkkeparken i Odense, et projekt som omfatter 387 boliger.
I Odense er Fyns almennyttige Boligselskab i færd med en omfattende renovering af afdelingen Korsløkkeparken, også kaldet ”Kilometerhusene”. Som baggrund for det tiltrængte løft, der skal fremtidssikre afdelingen, er der udarbejdet en helhedsplan i samarbejde med Landsbyggefonden.

Korsløkkeparken består inden ombygningen af 1.156 boliger, som bliver reduceret til 1.028, blandt andet fordi lejlighederne gøres lysere og større. Der bygges elevatorer, terrasser til udeophold i stueplan, altaner på øvrige etager samt nutidige køkken- og badeforhold.

1. etape af renoveringen er så småt gået i gang og omfatter afd. 37 og dennes 387 boliger. Renoveringen skal udføres over de næste par år.

Den største opgave til dato
Hauge Gruppen er med på 1. etape af den gennemgribende renovering, som omfatter en forbedring og modernisering af boligerne samt det omkringliggende område. Det fremgår af Hauge Gruppens hjemmeside.

Hauge VVS skal udføre alle vvs-installationer, mens Hauge El står for alle elinstallationer i byggeriet. Ligeledes har Hauge Smedie vundet den andel af stål-entreprisen, som omfatter altaner til boligerne.

- Dette spændende renoveringsprojekt er Hauge Gruppens indtil dags dato største samlede ordre, hvilket vi glæder os meget til at være en del af, fremgår det på Hauge Gruppens hjemmeside

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094