23948sdkhjf

Underskrift på nordjysk partnerskab

De første partnerskabsaftaler er nu kommet i hus i Nordjylland. Aftalerne i Hjørring, Morsø og Thisted kommuner skal sikre flere praktikpladser på bygge- og anlægsområdet.
Erfaringer fra andre partnerskabsaftaler viser nemlig, at den koordinerede indsats mellem kommune, erhvervsskole og Dansk Byggeri virker. Både erhvervsskolen Tradium i Randers og Roskilde Tekniske Skole har præsteret en stigning i antallet af indgåede uddannelsesaftaler, efter at partnerskabsaftalen med Dansk Byggeri blev underskrevet.

- Fra Dansk Byggeri har vi gode erfaringer med partnerskabsaftalerne. Derfor ser vi frem til samarbejdet med både Hjørring, Morsø og Thisted. Opgaven med at skaffe flere praktikpladser til de unge og motivere flere til at tage sig en erhvervsuddannelse er vigtig for områdets udvikling. Derfor håber vi, at flere nordjyske kommuner går samme vej som de tre kommuner. Det vil være godt for både Nordjylland og de unge, siger næstformand i Dansk Byggeri Nordjylland, Ole Bæk Pedersen.

Partnerskabsaftalen i Hjørring og Morsø underskrives den 2. maj, mens Thisted den 22. april satte underskriften på partnerskabsaftalen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063