23948sdkhjf

Ny intelligent kabelsøger på markedet

Det århusianske iværksætterfirma Dansk Industri Optimering har udviklet en ny intelligent kabelsøger, der hurtigt kan opspore et kabelbrud. Den nye kabelsøger sparer industrien spildtid og store pengesummer.
Dansk Industri Optimering har i et år arbejdet på udviklingen af en ny kabelsøger, der lynhurtigt kan opspore kabelbrud i jorden. Nu er kabelsøgeren, der bygge på gamle teknologier, færdigudviklet og klar til at indtage markedet. Det oplyser dagbladet Børsen i dag.

- Alle anlægsejere, entreprenører, el-installatører og andre faggrupper med større eller mindre opgaver i bygge- og anlægssektoren kender problemet med kostbare kabelbrud. Det sætter arbejdspladsen i stå, koster masser af spildtid og forsinker færdiggørelsen af en opgave, indtil skaden er udbedret. Ofte fordi man ikke er klar over, præcist hvor nedgravede eller skjulte signal- og elkabler er lokaliseret. Det problem har vi løst, siger Per Merfeldt, Dansk Industri Optimering til avisen.

Dansk Industri Optimering blev i 2005 stiftet af Per Merfeldt og Bo Christensen, der tidligere har arbejdet i Per Aarsleffentreprenørkoncernen. I dag har virksomheden 23 medarbejdere, og ledelsen forventer, at nå en omsætning på 40 mio. kr. i regnskabsåret 2006/2007.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094