23948sdkhjf

Succesen med Bygherrekompetencer-uddannelsen fortsætter

Efter to fine sæsoner med mange, engagerede og tilfredse kursister er der nu åbnet for tilmeldinger til 3. sæson med Bygherrekompetencer - den diplomgivende uddannelse for landets bygherrer og deres rådgivere.
En kreds af nøglepersoner blandt offentlige, almene og private bygherrer samt rådgivere har været samlet hos Byggecentrum og har hjulpet med at udvikle uddannelsen Bygherrekompetencer, som et værktøj der skal styrke deres rolle over for erhvervet - og sikre at brugerne får bedre byggerier.

"Bygherrekompetencer" er en uddannelse, der styrker deltagernes kompetencer i den stadigt mere komplekse og centrale bygherrerolle. Det er et intensivt 3 x 3 dages forløb med projektarbejder og eksamen.

Åbnet for tilmeldinger til alle moduler
Det første hold afsluttede uddannelsen i foråret 2006. Det andet hold er nået til tredje og sidste modul til februar. Samtidig er der nu åbnet for tilmeldinger til alle modulerne i 3. sæson.

Man kan derfor nu tilmelde sig alle modulerne.
Men man begynder også med at tage modul 3 allerede her i februar, hvor der er få ledige pladser. Uddannelsen giver nemlig mulighed for at følge modulerne i sit eget tempo og i den rækkefølge man ønsker, så det er tilladt at begynde med modul 3.

Læs mere om uddannelsen på www.byggecentrum.dk . Ring også gerne til os på 7012 0600 for at høre mere.

Kilde: Byggecentrum

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109