23948sdkhjf

Ny Industrilakering ser dagens lys

Dansk Industrilakering Aps er ved årsskiftet startet som ny virksomhed i Nordjylland. Virksomheden er beliggende centralt ved Hadsund men betjener kunder fra hele landet.
Virksomhedens ejer og stifter Peter Gösta, kommer senest fra en stilling som adm. Direktør hos Bema Coating i Kibæk, men er gennem mange år et kendt navn fra lederstillinger i bl.a. træindustrien.

- Dansk Industrilakering har et motto, der hedder håndværkerkvalitet til industripriser. I en tid hvor der er meget tale om globalisering af de store ordrer, er det vigtigt at være fleksibel og målrettet. Vi kan håndtere små og store ordrer og vi kan lakere på næsten alle materialer, og ved bl.a. at håndsortere alle varer opnår vi en meget høj leveringskvalitet udtaler Peter Gösta.

Dansk Industrilakering lægger sig mellem autolakererne, der har høj kvalitet og tilsvarende priser, og de store industrilakeringer hvor fleksibilitet og kvalitet ikke altid er en selvfølge.

- Vi har simplificeret processerne mest muligt, og eftersom det er øjet og hånden, der skal foretage kvalitetssorteringen, har vi valgt at bruge mange ressourcer på dygtige medarbejdere. Gennem disse dygtige medarbejdere og et simpelt og meget målrettet produktionsapperat kan vi det, de andre ikke kan, levere håndværkerkvalitet til industripriser, slutter Peter Gösta.

Kunderne er møbel- og byggeindustri, tømrer og snedkere, plast- og metalindustri mm. Der udføres vådlakering med vandbaseret-, syrehærdende-, celluloseprodukter, PU-lak eller kombinationer.

Der udføres også lakering med specialeffekter som bl.a marmorering, struktur, højglans mm.

Se mere på www.danskindustrilakering.dk

Kilde: Dansk Industrilakering.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093