23948sdkhjf

Hårdttræsfirma får ny mand ved roret

Grønning Hårdt Træ A/S har fået ny ejer. Den nye direktør er helt ny i branchen og kommer direkte fra en stilling som økonom hos Lego. Ved hjælp fra afgående direktør i hårdttræsfirmaet er den nye førstemand nu i gang med at lære træfaget at kende.
Grønning Hårdt Træ A/S i Stilling ved Skanderborg, der forhandler råtræ og producerer kantlister til møbel- og køkkenindustrien, har fået ny direktør pr. 1. januar 2007. Den nye direktør, René Hasbo, har overtaget virksomheden efter tidligere direktør Mogens Nielsen, der har ejet firmaet i seks år.

- Mogens Nielsen har ønsket at skifte hest. Vi ved endnu ikke, hvad han vil kaste sig over, efter han har siddet som direktør her i virksomheden, siger direktør René Hasbo.

René Hasbo startede i december 2006 i trævirksomheden, hvor han sammen med den afgående direktør, kunne begynde at sætte sig ind i træbranchen. December er dermed begyndelsen på en overgangsperiode, hvor den tidligere direktør og René Hasbo arbejder sammen omkring bl.a. salg, disponering og produktion. Mogens Nielsen vil træde ud af virksomheden sidst i februar.

- Jeg har ikke beskæftiget mig med træ før. Men jeg synes, træ er interessant, og jeg glæder mig enormt til at blive sat godt ind i faget og lære kunderne og samarbejdspartnerne at kende. Selvom jeg startede allerede i december, så er der stadig meget at lære, fortæller René Hasbo.

René Hasbo viderefører virksomheden med alle ansatte, og han forventer en positiv udvikling inden for virksomhedens primære forretningsområder.

- Virksomheden skal vokse yderligere i fremtiden. Vi skal blive ved med at gøre det, vi er gode til – og det er at sælge og købe træ. Vi skal øge produktionen og antallet af samarbejdspartnere, og på længere sigt kunne jeg forestille mig, at vi vil øge eksporten. Men det er tanker om fremtiden. Lige nu koncentrerer jeg mig om, at virksomhedsovertagelsen skal ske uden problemer, siger René Hasbo.

Læs mere om Grønning Hårdt Træ på www.ght.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079