23948sdkhjf

Byggeri giver nordjyske jobs

Brønderslev-firma sørger for vinduer og facader i Mærsk Mc-Kinney Møller-byggeri i Lyngby.
AP-Facader i Brønderslev er i gang med at producere den største ordre nogensinde. Det er vinduer og facader for 18 mio. kr. til Mærsk Mc-Kinney Møllers containerafdeling på Lyngby Hovedgade i Lyngby.

- Vi er i gang med at producere vinduer, og vi har lejet to store haller til at opbevare dem i, fortæller direktør Jan Lunde fra AP-Facader.

- Monteringsarbejdet indledes om halvandet måned. Vinduerne skal være klar på forhånd, for vi har kun 19 dage til monteringen. Byggeriet skal afleveres 19. januar 2015.

Foruden vinduer og facader er der tale om tagpartier i glas samt indvendige inddækningsopgaver.

- Intet er overladt til tilfældighederne i dette byggeri. Vi skal således også levere profiler til kabelbakker, så de bliver mindre iøjnefaldende.

- Der skal sættes 12 mand ind til monteringsarbejder, og dem henter vi hos en samarbejdspartner, fortæller Jan Lunde. Vi trækker som udgangspunkt hele tiden på en halv snes mand fra denne underleverandør, når vi arbejder uden for Jylland. Vore faste folk i Brønderslev er fuldt beskæftiget med opgaver.

Direktør Jan Lunde regner med, at ordren giver beskæftigelse til fem personer på AP-Facader i Brønderslev.

Under planlægningsfasen er byggefirmaet Myhlenberg gået konkurs.

- Vi har derfor måttet føre forhandlinger med nye personer, fortæller Jan Lunde. Det er PFA, der bygger, og lejer ud til Mærsk Mc-Kinney Møller. Det ny domicil skal huse 700 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096