23948sdkhjf

2. etape af kulturprojekt i gang efter påske

Der er sat navn på vinderne af de ni entrepriser på 2. etape af totalrenoveringen af kulturhuset Ørstedpavillonen i Rudkøbing.
Straks efter påske påbegyndes 2. etape af den store renovering af Ørstedspavillonen, som skal gøre stedet til et kulturelt kraftcenter i Det Sydfynske Øhav. Det fremgår af Foreningen Ørstedpavillonens seneste nyhedsbrev.

Omkring den 1. februar blev arbejdet på denne fase af projektet sendt i udbud. Da budene kom ind, var totalbeløbet dog næsten to millioner kroner højere, end hvad foreningen havde penge til. Derfor var det nødvendigt med en sparerunde, hvor udbudsgiverne kom med forslag. Herefter blev der forhandlet med flere af firmaerne, og nu er de sidste brikker på plads.

Resultatet blev, at de samlede
Disse firmaer har entrepriserne:
Murer: Alf Jensen A/S, Rudkøbing
Tømrer: H&M Larsen A/S, Rudkøbing
Trapper: Fyns Smedejerns Trapper, Broby
VVS: Tullebølle VVS og Blik ApS
El: Eltrik Rudkøbing ApS
Maler: Malermester Erik Jensen, Lindelse, og Svendborg Malerforretning
Glasfacader: Tarpgaard A/S, Fredericia
Elevator: Brøndum Elevator/Niels Brøndum, Ullerslev
Storkøkken: Oluf Brønnum & Co. A/S, Herlev.

udgifter til håndværkerne og lignende blev på 8,5 millioner kroner. Heraf var der arbejde til langelandske firmaer for cirka 6 millioner kroner.

Sparerunden har betydet, at udendørs anlæg som p-plads udskydes, og at værelserne på første etage af ØP ikke renoveres i denne omgang

De samlede udgifter til denne fase af projektet inklusive udgifter til arkitekt, ingeniør og uforudsete udgifter løb op på 10 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11