23948sdkhjf

Støttekroner til fynske multibaner

Fynske Søndersø Boldklub, Dalum IF og Fortuna Svendborg er blandt de udvalgte klubber, som nu modtager midler fra Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje.
Fire af de 10 millioner kroner, Nordea-fonden bidrager med til multibanepuljen, uddeles i år. Og blandt de 12 udvalgte klubber er altså de tre fynske klubber Søndersø Boldklub, Dalum IF og Fortuna Svendborg.

Central placering i byerne
Flere af multibanerne er led i større projekter. For eksempel som del af bevægelsesmekka eller ved placering i en bys centrum.

Hos Fortuna Svendborg bliver multibanen således del af Svendborgs nye motionsmekka med blandt andet gymnastikhus, svømmeland, idrætshal, parkour- og skaterområde og klatrevæg.

I projektet ved Søndersø Boldklub skal multibanen være af Søndersø Idrætsland, der skal fungere som byens nye ’gadekær’.

Endelig indgår multibanen hos Dalum IF i Projekt Kunstgræs, hvor borgere i alle aldre kan være aktive. Særligt fokus på børn og unge med særlige fysiske og psykiske behov.

Flere støttekroner i 2015
Nordea-fonden og DBU’s multibanepulje fordeles i 2013-2015. Multibanepuljen fordeles således så der i 2013 blev uddelt fire millioner kroner ved første ansøgningsrunde. I 2014 uddeles ligeledes fire millioner, og slutteligt to millioner i 2015.

Ud over de tre fynske klubber fik fire jyske og fem sjællandske klubber støtte fra multibanefonden i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125