23948sdkhjf

Øster Hurup-firma frisk på Femern-eventyr

I jagten på ordrer i forbindelse med etableringen af Femern-forbindelsen markedsfører det lille firma Ove Kristiansen & Co ApS sig på Femern-projektets online markedsplads.
Det skriver Nordjyske Stiftstidende.

Størrelse skal ikke være en hindring for, at enkeltmandsfirmaet Ove Kristiansen & Co får del i de mange opgaver, som ligger og venter på etableringen af den faste forbindelse over Femern Bælt.

Firmaet, som projekterer og sælger ventilationsanlæg til industrien, har derfor registreret sig på en online markedsplads, Femern-byggeriet har etableret for at skabe kontakt mellem entreprenører og underleverandører.

En opgave fører til flere
Femern-forbindelsen løber op i anslået 42 milliarder kroner, så der ligger store ordrer og venter. Men mindre kan også gøre det for Ove Kristiansen & Co ApS, som årligt omsætter for cirka 2,5 millioner kroner.

- I første omgang er jeg glad, hvis jeg kan sælge nogle slanger eller ventilationssystemer til byggepladsen eller selve tunnelen. Men når man først har foden i døren og har kontakten, så er det nemmere at få nye kunder og ordrer, siger Ove Kristiansen til Nordjyske Stiftstidende.

Femern A/S vurderer i øjeblikket bud på selve tunnelbyggeriet fra ni entreprenørkonsortier. Kontrakterne ventes underskrevet i sommeren 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078