23948sdkhjf

Ekstra travlhed på byggeriet i Kolding

Boligejerne er igen begyndt at bruge penge på at bygge om og til i Kolding Kommune, hvor antallet af ansøgninger om byggetilladelse er steget med 73,5 procent i 2014.
Der er ved komme godt gang i byggeriet igen i Kolding Kommune, og det giver travlhed i kommunens byggesagsafdeling.

Antallet af ansøgninger om byggetilladelse er steget med 73,5 procent i de første 14 uger af 2014 sammenlignet med de samme uger i 2013.

- Der er altid et boom i antallet af ansøgninger om byggetilladelser i marts og april, men i år har vi ekstra travlt, fortæller leder af byggesagsafdelingen i Kolding Kommune Anders Clausen. I alt 347 borgere har søgt om byggetilladelse i årets første kvartal. I samme periode i 2012 blev der søgt om i alt 200 byggetilladelser.

Mærker byggeinteressen flere steder
Langt størstedelen af byggeansøningerne vedrører énfamilieshuse. Borgerne søger om tilladelse til alt fra opførsel af en ny carport eller udestue til større ombygninger og udvidelser af boligen. I de ukomplicerede sager bestræber byggesagsafdelingen sig på at give borgerne et svar inden for seks uger.

Den øgede interesse for at bygge mærker man også i afdelingen Køb og Salg, som står for kommunens salg af byggegrunde.

Her fik man i årets første måneder langt flere henvendelser vedrørende de parcelhusgrunde, kommunen har til salg, end blot få måneder tidligere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078