23948sdkhjf

Intego afhjælper utilsigtet isoleringsproblem

I Aalborgs nye sundhedshus har Intego afhjulpet problemet med blokkeret mobilsignal, som skyldes nybyggeriets gode isolering, ved at installere dækningsanlæg.
Det nye Sundhedshus i Aalborg er et af de nybyggerier, hvor man oplever en meget svag mobildækning på grund af den gode isolering. Husets brugere har derfor måtte gå udendørs for at kunne sende en sms eller foretage et opkald.

For at løse problemet valgte Himmerlands Boligforening, der driver Sundhedshuset, at få installeret et dækningsanlæg, hvor de forskellige teleoperatører kan tilsluttes centralt.

Intego blev valgt til at udføre opgaven, som blandt andet bød på installation af 30 antenner indvendigt i bygningen. 

Det oplyser Intego på firmaets hjemmeside.

Installation med hensyn til arkitekturen
Sundhedshuset, hvor læger, apotek, fitnesscenter og nærpoliti holder til, er kun godt ét år gammelt, og i et nyt byggeri er det væsentligt at projektere med stor hensyntagen til bygningens arkitektur.

- Vi har derfor benyttet de eksisterende føringsveje til den omfattende kabelføring i forbindelse med dækningsanlægget. Heldigvis var Sundhedshuset projekteret med fine føringsveje skjult over systemlofterne, så installationen blev primært udført med skjult kabelføring, så vi ikke ændrede på husets arkitektoniske udtryk, fortæller Kaj Anker Hansen, projektleder hos Intego.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078