23948sdkhjf

Vinderteam fundet til 2.000 m² DTU-byggeri

Et team bestående af entreprenørfirmaet HHM, Friis & Moltke, samt OBH og Colorcloud Studio har vundet konkurrencen om det nye CAS hus på Lyngby Campus.
Projektteamets tilgang til opgaven har været at skabe et moderne kontorhus, hvor funktions- og nærhedskrav sammenflettes med ambitionerne om en attraktiv og udviklende arbejdsplads med stort fokus på medarbejdertrivsel. Det oplyser Friis & Moltke i en pressemeddelelse.

Med vinderprojektet kommer det nye CAS hus til at fremstå med en levende dynamik og foranderlighed, som bidrager til yderligere kvaliteter i den store Campusplan. Projektets hovedidé har været at skabe en dynamisk bygning i et klart defineret arkitektonisk udtryk, som både står i kontrast til og i samspil med sine omgivelser.

Vinderteamet består ud over Friis & Moltke af entreprenørfirmaet HHM A/S, OBH samt Colorcloud Studio.

Campusstruktur gengives i bygningen
Bygningen udformes som et klart rektangel, hvor klimaskærm og solafskærmning adskilles som enkeltelementer og bidrager til at udtrykke bygningens funktion som testcenter og arbejdsplads for en lang række forskellige arbejdssituationer.

Bygningens disponering finder inspiration i den
Fakta:
Bygherre: DTU
Energiklasse: 2015
Areal: Cirka 2000 m²
Byggesum: 27 millioner.
Arkitekt: Friis & Moltke
Ingeniør: OBH, Peter Ebling
Entreprenør: HHM, Niels Ørsted Pedersen
Indretningskonsulent: Signal Arkitekter
overordnede campusstruktur og arbejder således med et genkendeligt koncept med fire strukturerende kvadranter. Centralt i huset placeres en stor kerne, som op gennem etagerne skaber rummeligheder og strukturerer funktionerne.

Friis & Moltke har gennem årene tegnet og projekteret en lang række væsentlige erhvervs- og kontorbyggerier. Tegnestuens tilgang til projekterne er en nøje analyse af behov, muligheder og ønsker i en tæt dialog med projektets parter under hele forløbet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14