23948sdkhjf

6.300 kvadratmeter nybyggeri på vej i Greve

Et partnerskab mellem Greve Kommune og Sophienberg Ejendomsudvikling A/S skal gøre Greve Stationskvarter til et mere attraktivt byområde.
I nær dialog med borgere, erhvervsdrivende og andre interessenter tager Greve Kommune og Sophienberg Ejendomsudvikling nu hul på at udarbejde en lokalplan for et attraktivt Greve Stationskvarter med mere liv, større tryghed og bedre trafiksikkerhed.

En ny lokalplan skal bane vej for, at Greve Midtby Center kan suppleres med 6.300 kvadratmeter ved stationspladsen til blandt andet et varehus, en biograf, butikker og caféer, cirka 135 nye boliger i højst fire etager, flytning af busholdepladsen til syd for stationspladsen og cirka 155 nye p-pladser.

- Det er ingen hemmelighed, at der har været meget diskussion om projektet i Greve Midtby. Men jeg føler mig overbevist om, at vi med de nye rammer for projektet kan få et mere attraktivt stationskvarter i Greve Midtby. Det er også vigtigt for mig, at vi inddrager borgere, erhvervsdrivende og andre interessenter i projektet, siger borgmester Pernille Beckmann.

Fornyelsen af stationspladsen er støttet af Trafikstyrelsens Fremkommelighedspulje med 7,5 millioner kroner, mens Sophienberg Ejendomsudvikling A/S og Greve Kommune hver skyder 3,25 millioner kroner i projektet. Det øvrige projekt finansieres af områdets fremtidige investorer. Forslaget til ny lokalplan for stationskvarteret i Greve Midtby forventes at ligge klar i slutningen af året.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079