23948sdkhjf

Hangar-investering i Esbjerg Lufthavn

En 30 meter stor hangar i Esbjerg Lufthavn til to millioner kroner skal sikre specialiserede køretøjer mod vind og vejr.
Esbjerg Lufthavn er inde i en god udvikling med stigende omsætning og et øget antal flyvninger. Den positive udvikling har øget aktivitetsniveauet, og der er blevet købt flere køretøjer, som blandt andet bruges til snerydning og tung fragt.

- Der er her tale om specialiseret udstyr beregnet til lufthavnsbrug, som desværre nu holder udendørs på grund af pladsmangel. Det er selvfølgelig dyrt at købe specialmaskiner, og derfor er der god økonomi i at passe særligt godt på disse køretøjer. Når de står udenfor, forkortes deres levetid, og der er flere udgifter til reparationer. En ny hangar vil løse pladsproblemet og give maskinerne tag over hovedet, forklarer formand for Teknik & Byggeudvalget Anders Kronborg.

Fremtidssikret hangar
Lufthavnen vil derfor vil nu opføre en hal på 30 x 30 meter og med en højde på 5,5 meter. Hallen fremtidssikres ved at forberede hallen til at kunne isoleres, og fundament og terrndæk laves som om, at hallen allerede er isoleret.

Prisen på den nye bygning havner på to millioner kroner, penge som Teknik & Byggeudvalget i Esbjerg Kommune nu beder byrådet om at finde. Pengene bevilges som et lån, som betales af over fire år.

Udover rutefly til Stavanger og Aberdeen bruges lufthavnens faciliteter til at servicerer olie, gas og vind aktiviteterne i Nordsøen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094