23948sdkhjf

Idealcombi ansætter ny chef i Norge

Øistein Mathisen er ny landechef og afløser Erlendur N. Hermannsson, der flytter retur til Danmark.
Erlendur N. Hermannsson fik for to år siden til opgave at etablere Idealcombi på det norske marked, og efter en hektisk opstart overdrager han nu roret til nye kræfter.

Solidt branchekendskab og erfaring med det norske marked har været udgangspunktet i jagten på en afløser. Valget er faldet på Øistein Mathisen, skal føre Idealcombi Norge bredere ud i den norske byggebranche og arbejde fremadrettet på yderligere forankring hos de norske rådgivere, entreprenører og bygmestre.

Han overtager arbejdet efter Erlendur N. Hermannsson pr. 1. april 2014 og kommer til at stå i spidsen for en afdeling med seks medarbejdere.

- Idealcombi er blevet rigtig godt modtaget i Norge siden vores opstart, som har været præget af hårdt arbejde, banken på døre, kontaktopbygning, ansættelser og en masse spændende projekter. Vi er nu kommet dertil i processen, hvor afdelingen fungerer stabilt, og vi kan gå til næste punkt i strategien, hvilket vi har gjort med ansættelsen af Øistein Mathisen, siger Claus Winther, direktør for salg og marketing i Idealcombi.

Øistein Mathisen har gennem de sidste mange år haft ansvarsfulde stillinger inden for byggebranchen og har også tidligere stået i spidsen for organisationsopbygning og markedsstrategier. Han har desuden stor erfaring med salg af vinduer og døre til den norske byggebranche.

Erlendur N. Hermannsson flytter hjem til Danmark igen og vil fremover have base i Idealcombi i Hurup med ansvar for support til den norske afdeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094