23948sdkhjf

VVS-tjek hitter i andelsforeninger

Antallet af VVS-tjek i forbindelse med salg af andelsboliger er stigende. Trods det voksende marked betragtes arbejdet ikke som en stor indtægtskilde.
Det skriver installator.dk.

Med 200.000 andelsboliger i Danmark og 18.000 andelsbolighandler årligt er der et stort marked for VVS-tjek i forbindelse med køb og salg af andelsboligerne. Stadig flere andelsboligforeningen kræver da også, at der foretages et tjek af VVS-installationerne ved en bolighandel. Det mærker særligt storkøbenhavnske VVS-firmaer.

Pengene ligger i andre opgaver
Flere VVS-firmaer har mangedoblet antallet af VVS-tjek i andelsboliger de seneste år. Eksempelvis er man i Brøndbyvester VVS og Teknik gået fra 10 årlige tjek for seks-otte år siden til mellem 100 og 200 tjek sidste år.

Trods det stigende marked er der dog ingen af firmaerne, installator.dk har haft kontakt til, der betragter VVS-tjek som en stor indtægtskilde.

I stedet er den generelle opfattelse, at tjek af VVS-installationerne er blevet en fast del af opgaverne, man udfører for sin faste kunder blandt andelsboligforeningerne. Servicen er hermed med til at opbygge og fastholde de gode relationer til foreningerne med blik for potentielle nye og mere indbringende opgaver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.691