23948sdkhjf

Ny projektdirektør skal videreudvikle kontortårne

Selskabet Harbour P/S har ansat Mogens Bendixen i en nyoprettet stilling som projektdirektør. Han får til opgave at videreudvikle Steven Holls to ikoniske kontortårne i København.
Harbour P/S, der er ejet af ATP Ejendomme, PensionDanmark og By & Havn, har pr. 1. april ansat Mogens Bendixen i en nyoprettet stilling som projektdirektør. Han kommer til selskabet med kommer efter ni år hos NCC Property Development, hvor blandt andet har været projektdirektør og afdelingschef.

Centralt for Mogens Bendixens virke bliver videreudvikling af det ambitiøse LM Project. Projektet, der er tegnet af Steven Holl Architects, består af to kontortårne i 24 og 27 etager, der skal opføres på henholdsvis Marmormolen og Langeliniespidsen som et ikonisk landmærke ved indsejlingen til Københavns Havn.

- Det er på mange måder et drømmejob at få lov at være med til at udvikle et så prestigefuldt projekt. Jeg glæder mig til at komme i gang og til at forme projektet, så vi kommer nærmere forretningsmålet, der blandt andet handler om økonomisk bæredygtighed og to udlejede kontortårne, siger Mogens Bendixen ifølge ATP Ejendommes hjemmeside.

Harbour P/S står udover de to kontortårne også bag FN Byen. Selskabet er ejet af ATP Ejendomme (45,75 %), PensionDanmark (45,75 %) og By & Havn (8,5 %).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084