23948sdkhjf

Vvs arbejdsmiljø i top

Arbejdstilsynet vil i løbet 2007 og 2008 besøge samtlige virksomheder inden for vvs-området for at screene deres arbejdsmiljø. Ved besøget vil Arbejdstilsynet vurdere, om arbejdsmiljøet er i orden. Er der problemer, får virksomheden et tilpasset tilsyn, hvor arbejdsmiljøet bliver gennemgået fra A til Z.
I de kommende uger tilbyder DS Håndværk & Industri, Dansk Metal, Blik- og Rørarbejderforbundet, 3F og Jern- og Metalbranchens BST en række fyraftensmøder, som skal hjælpe virksomheden med at blive parat.

- Det er et fælles ønske, at arbejdsmiljøet i virksomhederne er så godt som muligt. Derfor står nogle af de vigtigste organisationer på området sammen om dette tilbud, siger vvs-konsulent Bjarne Christensen fra DS Håndværk & Industri.

- På møderne gennemgår vi, hvordan screeningen gennemføres i praksis. Vi sørger også for, at virksomhederne er klædt godt på, når Arbejdstilsynet kommer på besøg. Virksomhederne tilbydes en arbejdsmiljømappe med de værktøjer, som skal bruges til at få styr på arbejdsmiljøet, fortæller Bjarne Christensen.

Møderne afholdes seks forskellige steder i landet. Det sidste møde bliver onsdag den 6. december i Roskilde.

Har man lyst til at deltage i mødet kan tilmelding ske via DS Håndværk & Industris hjemmeside http://www.ds-net.dk

Kilde: DS Håndværk & Industri.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078