23948sdkhjf

Ny markedsportal for leverandører til tunnelbyggeri

Virksomheder, der gerne vil være underleverandør til tunnelbyggeriet under Femern Bælt, får nu en ny mulighed for at vise, hvad de har at byde på.
Femern A/S har netop åbnet en ny hjemmeside – www.markedsportal.femern.com – hvor virksomhederne frit kan præsentere, hvem de er, og hvad de kan tilbyde.

- Hjemmesiden fungerer som en markedsplads og giver mulighed for at der hurtigt og effektivt kan skabes kontakt mellem hovedentreprenør og underleverandør, oplyser Femern A/S.

Ni internationale entreprenørkonsortier er i gang med at udarbejde tilbud på tunnelbyggeriet og konsortierne har i den forbindelse brug for at finde underleverandører til en række opgaver. Tunnelkontrakterne alene forventes at have en samlet værdi på omkring 30 mia. kr. og heraf kan op til en tredjedel gå videre til mindre og mellemstore virksomheder i form af underentrepriser.

På forhånd har danske virksomheder vist stor interesse i Femern Bælt-projektet. Således har flere end 625 virksomheder deltaget i den række af informationsmøder, som Femern A/S og Femern Belt Development har gennemført i marts måned i alle landets regioner.

Fra 5.-8. maj 2014 gennemføres en tilsvarende møderække i Nordtyskland i samarbejde med tyske partnere. Her vil tyske virksomheder blive indbudt til at høre om de nye forretningsmuligheder, som tunnelprojektet giver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188