23948sdkhjf

Hærværk hos Dansk Byggeri

En række elever fra de tekniske skoler i København trængte igår ind hos Dansk Byggeri. Deres mål var at gøre opmærksom på den - efter deres opfattelse - uheldige praktikpladssituation. Ballademagere blandt eleverne udøvede hærværk.
Elever fra tekniske skoler i København er utilfredse med praktikpladssituationen. Det har fået en gruppe elever til at trænge ind hos Dansk Byggeri i Kejsergade i København. En lille gruppe ballademagere blandt eleverne gik skridtet videre og udøvede hærværk i Dansk Byggeris lokaler.

- Det er fuldstændig uacceptabelt, at eleverne opfører sig på denne måde, og jeg er glad for, at politiet kom så hurtigt og fik ballademagerne smidt ud. Der er flere praktikpladser end nogensinde før, men de unge må naturligvis indstille sig på at være fleksible, når det gælder valg af branche og geografi, siger Jens Klarskov, administrerende direktør i Dansk Byggeri.

Direktør Michael H. Nielsen fra Dansk Byggeri er ansvarlig for uddannelsesområdet, og han tog en uformel snak om praktikpladssituationen med de elever, som trods alt opførte sig ordentligt.

Kilde: Dansk Byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078