23948sdkhjf

ISS-topchefer skal styre Keops

Keops har indgået aftale med tidligere ISS-topchefer Eric Rylberg og Karsten Poulsen, der indtræder i et nyt managementteam i koncernen den 1. december 2006. Det nye managementteam får ansvar for den daglige drift og fortsatte forretningsmæssige udvikling af koncernen.
Keops har ansat tidligere ISS-topchefer Eric Rylberg og Karsten Poulsen, der, som mellemledere i koncernen, skal indgå i et nyt managementtema.

Aftalen styrker den fremtidige, daglige ledelse og forretningsmæssige udvikling af Keops-koncernen, der i dag er Danmarks største børsnoterede ejendomsvirksomhed med omfattende internationale udviklings- og investeringsaktiviteter.

Koncernen har de seneste år opnået betydelig vækst både i forretningens omfang og i resultaterne. Det nye managementteams vigtigste opgave bliver at fortsætte denne udvikling gennem yderligere skalering og internationalisering af koncernen.

Eric Rylberg er 49 år, uddannet cand.oecon., HD(R) og MBA fra Henley Management College. Han var senest fra 1997 til 2000 beskæftiget som CFO og fra 2000 til 2006 som CEO hos servicekoncernen, ISS.

Karsten Poulsen, 42 år, er uddannet cand.merc. Han var senest beskæftiget hos ISS, fra 1998 til 2002 som Executive Vice President, fra 2002 til 2005 som CFO og fra 2005 til 2006 som koncernfinansdirektør.

Pga. et toårigt udlandsophold udtræder Mette Vagner Johannesen pr. 1. december 2006 af Keops’ direktion, således at hun med familien kan etablere sig midlertidigt i Australien, hvor hendes mand har opnået en tidsbegrænset ansættelse som børnelæge.

Direktionen hos Keops A/S består herefter af direktør Niels K. Thygesen med det overordnede ansvar for Keops Development og koncernchef Ole Vagner, som tegner koncernen udadtil og i fremtiden primært vil beskæftige sig med langsigtet forretningsmæssig og strategisk udvikling.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse fra Keops.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079