23948sdkhjf

Letbeton er blevet moderne

Der er opsving i letbeton til parcelhuse. Flere arkitektfirmaer ønsker rene flader og skæve vinkler i typehusene, og det skabes med letbeton. Expan i Vejle, der bl.a. producerer letbeton-elementer, har oplevet stor vækst i forretningen i 2006 og forventer, at væksten fortsætter i 2007.
Expan i Vejle har oplevet en fremgang på 30 % i salget af letbeton-elementer i år i forhold til året før. Årsagen til det øgede salg er først og fremmest byggeboomet i Danmark, men også at flere arkitektfirmaer efterspørger færdige elementer i letbeton til typehuse. Det oplyser Dagbladet Børsen i dag.

I år har Expan leveret over 1000 letbetonelementer til parcelhuse, og ledelsen forventer, at de vil levere endnu flere i 2007.

Expans omsætningsvækst kan også læses i det kommende årsregnskab. Dagbladet Børsen afslører allerede nu, at omsætningen er steget med 70 mio. kr. til 680 mio. kr. I 2002 siden havde Expan en omsætning på ca. 400 mio. kr., så virksomheden har kun oplevet positiv udvikling de sidste fire år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109