23948sdkhjf

ITH Koncernen fortsætter væksten

ITH Koncernen viser pæne tal i sit tredje kvartalsregnskab. Koncernens samlede omsætning i årets første ni måneder er steget med ca. 82 mio. kr. til 682 mio. kr., og resultatet før skat er steget med 7 mio. kr. til 47,1 mio. kr. i forhold til samme periode 2005.
ITH Koncernen, der omfatter virksomhederne Lilleheden, Palsgaard Træ, Høeg Hagen & Co., ITH Træindustri samt PLUS, har i årets første ni måneder realiseret et resultat før skat på 47,1 mio. kr. mod 41 mio. kr. i samme periode sidste år. I resultatet for 2005 indgik engangsindtægt fra ikke anvendt driftstaberstatning på 9 mio. kr.

For årets første ni måneder udgjorde den samlede omsætning 682 mio. kr. mod 601,7 mio. kr. i samme periode sidste år. I de byggerelaterede virksomheder Lilleheden, Palsgaard og Høeg Hagen & Co. er der realiseret en vækst på 19 % i forhold til 2005. Og der forventes forsat vækst og positiv resultatudvikling i de byggerelaterede virksomheder.

Lilleheden, Palsgaard og Høeg Hagen & Co. har alle forbedret indtjeningen i fhorl til budget og samme periode sidste år, hvorimod resultatet for PLUS er væsentligt dårligere end budget og på niveau med sidste års utilfredsstillende resultat.

Ledelsen i ITH Koncernen forventer en koncernomsætning på 825 mio. kr. samt et koncernresultat før skat på ca. 45 mio. kr. for regnskabsåret 2006.

Kilde: Fondsbørsmeddelse fra ITH Koncernen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156