23948sdkhjf

Stort millionprojekt i støbeskeen i Nordhavnen

Under Mipim-messen i Cannes har By & Havn, projektudvikler Casa og en international investeringsfond underskrevet en aftale om stort byggeprojekt på Sundmolen i Københavns Nordhavn.
I et interview med dagbladet Børsen fortæller Michael Mortensen, ejer af virksomheden Casa fra Horsens, at han netop har købt en byggeret på 8.000 kvadratmeter samt to optioner, hvilket tilsammen giver 20.000 kvadratmeter på Sundmolen i Københavns Nordhavn.

Seks etager og en grøn flod
Projektet, der skal bygges, er tegnet af Casa i samarbejde med Arkitema. Byggeriet, der varierer i højden fra tre til seks etager, indeholder en grøn flod og skal udelukkende være et boligbyggeri.

Der er endnu ikke udarbejdet en lokalplan for området, så hele byggeriet er under forudsætning af, at lokalplanen bliver som parterne forventer.

Den grønne flod er et koncept udsprunget i Michael Mortensens hjerne og er betegnelsen for et lidt grønnere område i forhold til de andre områder omkring byggeriet.

En investeringsfond og 800 mio. kr.
Såfremt byggeriet realiseres vil det angiveligt kunne sælges for 40.000 kr. pr. kvadratmeter, hvilket rundt regnet er 800 mio. kr. Men i første omgang er Michael Mortensen tilfreds med, at de involverede parter nu kan underskrive en aftale om projektet.

Udover Casa tæller projektgruppen By & Havn samt en international børsnoteret investeringsfond, der gerne vil investere i Norden. Michael Mortensen er stødt på fonden i forbindelse med et andet projekt og det var på den baggrund han viste dem projektet i Nordhavnen.

Dagbladet Børsen har kendskab til hvilken investeringsfond der er tale om, men det må først oplyses senere på grund af børsreglerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109