23948sdkhjf

Ønskede flere bud på fængselsbyggeri

Antallet af bud på de 14 entrepriser på det nye statsfængsel på Falster var under det niveau, Kriminalforsorgen havde håbet på.
Det skriver folketidende.dk.

Interessen for at byde ind på entrepriserne på opførelsen af det nye fængsel på det nordlige Falster er lavere end Kriminalforsorgen havde håbet.

- Der er henvendelser om alle 14 entrepriser, men til nogle er der flere end til andre, siger projektleder Erik Bang, Kriminalforsorgen, til folketidende.

En klar årsag til den lave interesse kan Erik Bang ikke give. Men han fremhæver bedre tider i byggebranchen som en mulig del af forklaringen.

Tidligere stødt på problemer
Delentrepriserne, der har været udbudt, spænder fra råhus-, murer- og lukningsarbejder over stål og komplettering til installationer, solceller og storkøkken med mere.

Fængslet kommer til at bestå af 10 bygninger på i alt cirka 34.500 m2 omgivet af en 6 m høj og 1,4 km lang perimetermur. Her bliver plads til 250 indsatte.

Tidligere har det været nødvendigt at sende byggeriet på statsfængslet i udbud igen, da de indkomne bud lå over budgettet.

Læs mere: Milliardbyggeri skal i ny udbudsrunde
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078