23948sdkhjf

Nyansættelser i bygge- og anlægsbranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Brunsgaard, Cabicon, Dansk Montage Supply, Deas, Glaseksperten, Grontmij, Keflico, Niras, Orbicon, P.T. Vinduer, SafeLight, STM Vinduer og XL-Byg Diges.
Brunsgaard A/S
Leif Sørensen er pr. 1. marts ansat som konsulent hos Brunsgaard stillads- og materieludlejning. Han er 49 år og har over 25 års erfaring i branchen indenfor forskalling, stilladser og lifte; senest hos Doka Danmark.

Cabicon a/s
Rune Hvoslef Madsen er pr. 1. marts 2014 ansat som salgsingeniør hos Cabicon, hvor han skal varetage kontakten til kunderne i Danmark og Skandinavien. Rune Hvoslef Madsen kommer fra en stilling som key account manager hos Trade Point.

Dansk Montage Supply A/S
Jon Bisgaard er ansat som salgskonsulent og får til opgave at øge kendskabet til DM Supply og produktporteføljen. Han er uddannet byggetekniker og har igennem størstedelen af sin karriere været tilknyttet betonelementbranchen; både ved leverandør, i montagevirksomhed og som virksomhedsejer.

Deas Facility Services
Morten Elholm, 51 år, er tiltrådt en nyoprettet stilling som servicechef inden for forretningsområdet Facility Services. Han kommer fra en stilling som afdelingschef for ejendomsservice hos Jeudan Servicepartner A/S.

Morten Elholm skal drive Deas Facility Services' kundeaftaler i Østdanmark og får desuden medarbejderansvaret for inspektører, driftskoordinatorer og viceværter. Han har tidligere været kontorchef i DAB og gruppeleder i Datea. (Kilde: Børsen).

Glaseksperten
Som led i en strategi om at udbygge positionen på det danske marked har Glaseksperten og Glaseksperten Vinduer & Døre ansat fire nye medarbejdere inden for salg og produktion.

Helle Nørgaard er ansat som salgskonsulent inden for design og interiør. Hun har en baggrund fra inventarbranchen og får til opgave for at varetage salget af interiørglas til blandt andet køkken- og badbranchen.

Torben Thomsen er ansat som backup til salg. Han er uddannet bygningsingeniør med flere års erfaring fra glasbranchen og kommer blandt andet til at arbejd med avancerede CAD-tegninger, certificeringer og kontakt til SANCO.

Martin Mortensen er ansat som produktionsplanlægger i Glaseksperten Vinduer & Døre. Han er maskinsnedker og produktionsteknolog med erfaring fra vindues- og træbranchen og kommer blandt andet til at arbejde med produktionsoptimering og udvikling, produktionsplanlægning og certificeringer.

Regnar Pedersen er ansat som salgskonsulent i Glaseksperten Vinduer & Døre. Han har mere end 20 års erfaring fra vinduesbranchen og er desuden uddannet energivejleder.

Grontmij
Kaleepan Karunakaran, 25 år, er ansat som ingeniør i Grontmij, hvor han primært skal arbejde med projektering af pumpestationer og renseanlæg samt teknisk dokumentation. (Kilde: Børsen).

Karin Kragsig Peschardt, 32 år, er ansat som byplanlægger. Hun er uddannet landskabsarkitekt og skal primært arbejde med indretning og design af landskabet og byen med fokus på sundhed, æstetik og funktion. (Kilde: Børsen).

Keflico A/S
Loreni Klein Andreasen er pr. 1 marts 2014 ansat som intern salgsmedarbejder på hovedkontoret i Støvring, hvor hun vil indgå som en del af Keflicos interne forhandlersalg og betjene kunder i samarbejde med den øvrige salgsafdeling.

MicroShade A/S
Sonny Curtis, 36 år, er ansat i en ny stilling som sales manager nordic med ansvar for at skabe et marked i Norden for en nyudviklet solafskærmningsløsning til nybyggeri inden for kontor og erhverv. En del af opgaven består i rådgivning af bygherrer, ingeniører og arkitekter.

Sonny Curtis har 20 års erfaring i byggebranchen og kommer fra en stilling som salgschef i Sundolitt. Tidligere har han været salgschef hos Velfac.

Niras
Ingrid Terpager Hansen, 31 år, er ansat som landskabsarkitekt med ansvar for at designe Odense Letbanes banes forløb gennem Odense by. Hun kommer fra en stilling hos Schønherr, hvor hun har arbejdet med projekter inden for fagområderne landskab, infrastruktur og byplanlægning. (Kilde: Børsen).

Arkitekt Lars Lund, 39 år, er ansat som byplanlægger i Aarhus-afdelingen, hvor han skal arbejde med planopgaver i forhold til kulturarv og landskab. Lars Lund kommer fra en stilling hos Cowi og er specialist i kulturarv, bevaringsværdige bygninger og landskabsanalyser. (Kilde: Børsen).

Orbicon
Jonas Gustavsen er ansat som bygningskonstruktør i Roskilde-afdelingen, hvo han skal arbejde med projektstyring og -planlægning inden for forsynings- og anlægsteknik. Jonas Gustavsen er bygningskonstruktør og har en baggrund i entreprenørbranchen. Han er uddannet bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervsakademi.(Kilde: Børsen)

P.T. Vinduer A/S
P.T. Vinduer i Aabybro, nord for Aalborg, styrker salgsorganisationen med Søren Klerke, 52, som pr. 1. februar er ansat som sælger i Midt- og Sønderjylland samt på Fyn.

Søren Klerke har en mangeårig baggrund fra tømmerhandelsbranchen og har senest været ansat som byggerådgiver i et typehusfirma.

SafeLight a/s
Carsten Clasen-Nyqvist er pr. 1. marts 2014 ansat som salgsingeniør. Han har en baggrund som ABA-ansvarlig hos Fugmann El-Anlæg og overtager nu det nord- og midtjyske område efter Nils Andersen.

STM Vinduer A/S
Kenneth Greve er pr. 1. marts 2014 tiltrådt som salgskonsulent med ansvar for salg på Fyn og Sydsjælland. Han kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Stark Odense Tømmergaard.

XL-Byg Diges
Lars Grønne Kristensen er pr. 3. marts 2014 tiltrådt som butikschef hos XL-Byg Diges i Frederiks. Han kommer fra en stilling som butikschef hos Stark i Viborg og overtager jobbet efter Christoffer Larsen, der er blevet ny butikschef i XL-Byg Diges i Viborg.

48-årig Lars Grønne Kristensen blev uddannet som salgsassistent i et byggemarked tilbage i 1985 og har siden da arbejdet forskellige steder i Midtjylland. Han har været butikschef de seneste 16 år. (Kilde: Uge-Avisen Karup).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078