23948sdkhjf

God start for KL-overtagelse

Tre måneder efter, at Kemp & Lauritzen overtog L.&C.-EL i Roskilde og lagde afdelingen sammen med sin egen afdeling i Roskilde, er sammenlægningen kommet godt fra start.
Ved opkøbet af L.&C.-EL i december 2013 fik Kemp & Lauritzens afdeling i Roskilde tilført cirka 25 nye medarbejdere. Afdelingen beskæftigede i forvejen cirka 35 medarbejdere, og er i dag fortsat under daglig ledelse af afdelingschef Martin Kramath.

Læs mere: Kemp & Lauritzen overtager L.&C.-EL

Tidligere afdelingschef i L.&C.-EL, Frank Frydensberg Winzentsen, flyttede sammen med de andre medarbejdere over til Kemp & Lauritzen, og fungerer efter sammenlægningen som afdelingsleder:

- Nu hvor der er gået tre måneder, kan vi begynde at kigge tilbage og se, at sammenlægningen trods alt er gået godt. Alle medarbejdere fra L.&C.-EL fik naturligvis tilbudt at rykke med over ved sammenlægningen, og langt de fleste af dem valgte at tage imod tilbuddet og arbejder her fortsat i dag, hvilket jeg betragter som meget positivt.

Bump på vejen
Ikke lang tid efter, at sammenlægningen blev offentliggjort, flyttede L.&C.-EL fysisk over på Langebjerg 2, hvor Kemp & Lauritzens afdeling i Roskilde ligger. Fra starten har der været stor fokus på, at få det nyetablerede samarbejde til at fungere, også ud mod kunderne.

- Der har været lidt bump på vejen hist og her, men det er kun naturligt givet omstændighederne, og vi har sammen løst de opgaver som krævede ekstra opmærksomhed, fortæller Martin Kramath.

Nu hvor man er på plads internt, ser Martin frem til at rette fokus mod kunderne i lokalområdet:

- Nu er vi igen fuldt opmærksomme på eksisterende såvel som nye kunderelationer, og vi ser frem til at kunne betjene dem som en styrket lokalafdeling, der kan tilbyde hele paletten, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094