23948sdkhjf

Tilfredshed med milliardudbud

Vejdirektoratet har for første gang udbudt samtlige vedligeholdelsesopgaver i en samlet licitation med 99 entrepriser. Det har været en succes.
Vejdirektoratets samlede vedligeholdelsesudbud for 2013 er netop afsluttet. Og det er sket med et resultat, hvor licitationspriserne overordnet set ligger under bygherreoverslaget og samtidig understøtter mål om effektivisering.

- Det er første gang, vi prøver at udbyde alle vedligeholdelsesopgaverne i et samlet udbud, og jeg er meget tilfreds med resultatet, udtaler anlægs- og driftsdirektør Jens Holmboe i en pressemeddelelse.

- Vi valgte denne udbudsform for at se, om det kunne føre til skarpere tilbud fra entreprenørerne, og det har overordnet set været tilfældet. Det er jeg glad for, da vi i Vejdirektoratet hele tiden har fokus på, hvordan vi kan få mest mulig værdi for skattekronerne, fortsætter han.

Jens Holmboe fortæller, at udbuddet har fundet sted i tæt samarbejde med de interesserede entreprenører. På den måde er det lykkedes at sikre en udbudsform, der optimerede entreprenørernes muligheder for at give de bedste bud.

I alt omfattede licitationen 99 entrepriser fordelt på følgende:
15 belægningsentrepriser
5 kørebaneafmærkningsentrepriser
2 broteknisk vedligehold
53 totalentrepriser med vedligehold af almindelige broer
24 hovedentrepriser med vedligehold af store bygværker

Der indkom tilbud fra 25 tilbudsgivere, der samlet afgav 485 enkelttilbud og 157 kombinerede tilbud – i alt 642 tilbud. Den samlede kontraktsum er på godt en milliard kroner – nærmere bestemt 1.047.172.958 kroner – som fordeler sig over de næste fire år, hvor opgaverne løber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094