23948sdkhjf

Dansk dørgrebsproducent på tyske hænder

Allegion har netop solgt den danske dørgrebsproducent Randi til tyske Eco Schulte GmbH og erhvervet sig en mindre aktieandel i firmaet.
Et partnerskab mellem den familieejede tyske producent af dørgrebs- og låseprodukter Eco Schulte GmbH og Allegion er en realitet, efter parterne har underskrevet en endelig aftale om Eco Schultes overtagelse af den danske dørgrebsproducent Randi. Til gengæld får Allegion en mindre aktieandel i det tyske firma.

Gensidigt fordelagtigt partnerskab
Aftalen mellem parterne styrker for Allegions vedkommende den globale vækststrategi og tilstedeværelsen på det tyske marked, mens Eco Schulte erhverver sig en multinational partner.

Aftalen omfatter en del kommercielle aftaler vedrørende produktsalg, produktleverancer og produktudvikling. Eco Schulte bliver forhandler af en stor del af Allegion EMEIA-porteføljen i Skandinavien. Til gengæld får Allegion fortsat rettighederne til salg af Randi-produktsortimentet i hele Europa.

Randi-produkterne vil fortsat blive solgt og være tilgængelige på de nuværende markeder.

Transaktionen ventes afsluttet i begyndelsen af andet kvartal i 2014 med forbehold for godkendelse hos de tyske myndigheder.

Om Eco Schulte
Eco Schulte har igennem tre generationer været en familieejet producent af dørfunktionssystemer af høj kvalitet, herunder dørgreb, panikbeslag, dørlukkere og låse. Firmaet sælger sine produkter gennem dørproducenter, grossister i byggebranchen og partnere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094