23948sdkhjf

Første spadestik og rejsegilde på samme dag

På samme dag har Esbjerg Kommune inviteret til både første spadestik og rejsegilde på to byggeprojekter. Bryndum Skole ombygges for 30 mio. kr. og byggeriet, som bliver til VITA-skolen, koster 35 mio. kr.
Med forårets komme, starter højsæsonen for byggeri også. Det ses tydeligt i Esbjerg Kommune, som har flere byggeprojekter i gang på de 27 folkeskoler i kommunen.

I dag den 7. marts fejres milepæle så i to forskellige projekter, som dog i bund og grund handler om det samme: At skabe moderne faciliteter, der understøtter både elevernes og lærernes hverdag på skolerne, forklarer formand for Teknik & Byggeudvalget Anders Kronborg, som deltager i begge arrangementer i løbet af fredagen.

Gang i tre skolebyggerier
Bryndum Skole ombygges for 30 mio. kr. Første etape af byggeriet stå færdigt til skolestart 2014, mens hele ombygningen først bliver færdig til skolestart i 2015.

Vestervangskolen ombygges og renoveres for at kunne huse VITA-skolen, når Blåbjerggårdskolen og Vestervangskolen fusionerer. Derfor opføres en ny hovedbygning, i to etager på 2.200 m², som skal forbinde de tre eksisterende bygninger med hinanden. Derudover renoveres mere end 1.000 m² eksisterende arealer, som blandt andet indebærer nye faglokaler, specialklasser, teamrum og personalearbejdspladser. Byggeriet kan realiseres for cirka 35 mio. kr. og forventes, at stå klar i januar 2015.

Også i Ribe er der gang i skolebyggeriet, Her bliver Valdemarskolen og Nørremarkskolen til Ansgarskolen hvor byggeriet forventes færdigt ved udgangen af 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094