23948sdkhjf

Spaden i jorden til C.F. Møller-bygning i Ørestad

Onsdag den 5. marts blev første spadestik til Nordisk Film Biografers nye multibiograf ved Field’s taget.
Arbejdet med at bygge Ørestad Citys nye biografcenter er netop gået i gang.

Biografbygningen er tegnet af C.F. Møllers tegnestue og bliver integreret i Field’s med åbne facader mod Ørestads Boulevard.

Udover den nye biograf udvider Ørestad Gymnasium samtidig sine aktiviteter med et stort medielab, som skal ligge sammen med biografen kun hundrede meter syd for selve gymnasiet, der ligger på Ørestads Boulevard. Det nye medielab bliver indrettet med permanente tv-studier, plads til medieproduktion og også områder til mere almindelig undervisning.

Med til at skabe en by
Indbyggertallet i Ørestad er steget markant de seneste år med 1000 flere indbyggere bare fra 2012 til 2013, og hos By & Havn ser adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen det som en naturlig udvikling, at der nu kommer en biograf til Ørestad:

- Det er godt og faktisk helt naturligt, at der kommer en biograf. Ørestad vokser hver dag og har nået en størrelse, hvor bydelen er moden til den type underholdningstilbud. Mange ting er med til at skabe en by og gøre den til et godt sted at bo, arbejde og besøge, og en biograf er afgjort én af dem, siger Jens Kramer Mikkelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14