23948sdkhjf

Ny skole i Ørestad Syd

Som led i etablereingen af et nyt bykvarter i Ørestad Syd, Arenakvarteret, skal opføres en ny, tresporet skole. Prækvalifikation af totalrådgivning nu sendt i udbud.
Københavns Kommune har besluttet at etablere en ny, tre-sporet skole med KKFO og klub, der skal opføres på en grund i Arenakvarteret i Ørestad Syd. Skolen skal have en idrætsprofil og skal stå klar til overdragelse til brugerne i marts 2018.

Skolen skal sammen med en ny skøjtehal, en daginstitution og en arena, der giver området sit navn, være centrale elementer i det nye byområde i Ørestad Syd.

Der er på budget 2014 afsat 400,8 mio. kr til etableringe af skolen. I maj 2014 forventes der at blive truffet beslutning om skolens gymnastiksal skal udvides til en idrætshal for hvilken der er to scenarier.

Derudover er projektet fyrtårnsprojekt for bæredygtighed, hvortil der afsat yderligere 3,5 mio. kr., der ventes brugt til et særligt fokus på driftsforhold.

På projektet udbyder kommunen totalrådgivning. Totalrådgiveren skal foruden Københavns Ejendommes projektledelse og driftsafdeling blandt andet samarbejde med bygherrerådgiver, et af Børne- og Ungeforvaltningen nedsat skole- og idrætsfagligt byggeudvalg.
Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 17. marts 2014.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079