23948sdkhjf

RC Beton satser på selvrensende belægning

Et samarbejde med SurfaProducts Denmark baner vej for udvikling af mere klimavenlige produkter.
RC Beton indleder samarbejde med SurfaProducts Denmark. Samarbejdet omfatter blandt andet produktet SurfaShield C, der påføres overflader med en miljøvenlig og selvrensende effekt som resultat.

Samarbejdet betyder, at RC Beton fremover kan levere selvrensende og olieafvisende belægningssten med NOx- og VOC-neutraliserende egenskaber.

- Vi overvejer konstant, hvordan vores produkter kan få en grønnere profil, da miljøbelastninger jo er skidt for os alle. Effekten og de uvildige rapportresultater taler for sig selv, siger salgschef René Jespersen.

Den nye produktserie af belægningssten kommer til at hedde SurfaLine.

- Vi foretager løbende tests med blandt andet SINTEF, Lloyd´s Register i London og Demokritos i Athen og har netop indgået et samarbejde med Danmarks Teknologiske Institut for at sikre, at vores skrappe krav til kvalitet og lovgivning overholdes, siger administrerende direktør Lasse Ervolder fra SurfaProducts.

Han oplyser, at virksomheden netop har fået udarbejdet en NOx-rapport fra Demokritos, der viser, at SurfaShield C´s årlige eliminering af NOx pr. m2 er 16,9 kg.

Samarbejdet med SurfaShield C er ikke det eneste miljøvenlige tiltag hos RC Beton. Virksomheden har netop modtaget papir på en ISO 14001-certificering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078