23948sdkhjf

Kommunale bygge- og anlægsopgaver på vej i Skive

Lokale virksomheder i bygge- og anlægsbranchen kan få gavn af kommunale anlægsinvesteringer for op mod 70 mio. kr i 2014.
Skive Kommune står overfor at skulle gennemføre en række anlægsinvesteringer i skoler, fritidscentre, ældrecentre, områdefornyelse, byggemodning, m.v.

- For Skive Kommune er det vigtigt i forhold til vore lokale entreprenør- og håndværkervirksomheder at arbejde for at gennemføre udbuddene, så opgaverne bliver attraktive for de lokale virksomheder at byde på. For at give en så god og bred orientering om de anlægsopgaver Skive Kommune forventer at igangsætte i 2014, inviteres til en orienteringsaften d. 12 marts i Den Blå Diamant, forklarer borgmester Peder Christian Kirkegaard.

Der vil ved mødet også være repræsentation fra Skive Vand, som også vil orientere om de anlægsopgaver, selskabet forventer at opstarte i år.

Bygger videre på godt samarbejde
Dermed kan kommunens kommende investeringer betyde et boost for de lokale bygge- og anlægsvirksomheder, som i en periode har været trængt.

Det vækker glæde i Dansk Byggeri.

- Det er vigtigt, at kommune og erhvervsliv er i dialog omkring udbud. Vi oplever, at der i Skive generelt eksisterer et godt samarbejde mellem kommune og de lokale virksomheder, for eksempel har vi en partnerskabsaftale mellem kommunen, Skive Tekniske Skole og Dansk Byggeri, som vi ser frem til at udvikle yderligere i 2014, siger Niels Hansen, bestyrelsesformand i Dansk Byggeri, Region Midt- og Vestjylland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097