23948sdkhjf

Overtagelse styrker Anderup Els profil

Dyrendal VVS & Energi har siden 1. januar været en del af Anderup El. Overtagelsen har styrket firmaets serviceprofil, og det har allerede ført nyansættelser med sig.
Claus Lisberg, indehaver af Anderup El, havde i et stykke tid søgt muligheden for at udvide forretningen med en VVS-del. Ved at have både el og VVS under samme tag styrkes firmaets allround ejendomsservice.

- Anderup El er stadig på mange måder en traditionel el-forretning, der dog de senere mange år har udviklet en række specialområder. Ét af disse er ejendomsservice, hvor vi hjælper kunderne med en allround service omkring deres lejemål. Når vi modtager serviceopkald fra ejendomsselskaber eller beboere, så er det ofte el- og VVS-opgaver, der skal løses. Derfor var det oplagt for os at søge nogle muligheder på det område, fortæller Claus Lisberg om overtagelsen, der er kommet på plads gennem en virksomhedsmægler.

Fokus på det faglige
For Steffen Dyrendal, som nu har titel af VVS Installatør, var det vigtigt at finde et setup, hvor han kunne få fokus på det faglige og bruge færre kræfter på det administrative.

Starten for den nye konstellation har da også været god:

- Siden Steffen og medarbejderne i Dyrendal VVS & Energi startede hos os den 1. januar har de allerede fået to ny kolleger. Så har de fået en meget positiv start sammen. Forklaringen er dels, at vi er endnu bedre gearet i vores ejendomsservice, og dels, at Steffen har en spidskompetence i forhold til forsikringsskader. Den kompetence bygger han og vi videre på, siger Claus Lisberg.

Dyrendal navnet fortsætter som et binavn til Anderup El, med samme CVR nummer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094